Bestilling af Internet, Tv og IP telefon

Finder du et ny medlem til foreningen får du et års gratis medlemskab.

Installering af fiberbox incl. Gravearbejde til hus 500kr.

Du kan printe bestillings ark ud tryk på det grønne link , udfyld det , og send det på mail, eller aflevere det i postkassen på adressen Prangerager 89 7120 Vejle Ø.

Du vælger nu hvad du ønsker på bestillings arket af forenings produkter med gode rabatter, se i  menuen priser og du får flere Tv kanaler ved os, se menuen Tv.

Vi gør arbejdet for dig, sender det til Waoo som kontakter dig for installation.

Hvis du allerede har Fibia’s fiber i huset, sker det hele automatisk, og du får det du har valgt til en billigere pris.

Vores kontingent er 150 kr. som vi opkræver hver år i januar på e-mail med forfald 1. februar, og det er for hele året, og det dækker rigelig hvad du får i rabat.

Du meldes ind samtidig med at du udfylder og sender Bestillings arket.

Nedenfor kan du undersøge om du kan få waoo og bestille.

Kan du få Waoo tryk på linket og se

Bestillingsarket gemmes ved at vælge højre klik på musen som fil på din computer, her kan det udfyldes elektronisk eller printes, husk at skrive din mail adresse på.

Udfyld det og send det på mail til dda@profibermail.dk

Du kan også printe det og aflevere det i postkassen til

Kaj Mortensen Prangerager 89 7120 Vejle Ø.

Hent Bestillings ark

Hvis arbejdsgiveren skal betale skal du udfylde hvad han skal betale på linket nedenfor.

Print medarbejder betalt helt eller delvis ark  Udfyld det og send det på mail til Fibia Firma betalt hel eller delvis, eller pr brev til Fibia, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge.